Contact

Nog een vraag die zonder antwoord blijft?

Secretariaat

Adres

Deken Jonckheerestraat 16/1
8560 Wevelgem

Bel 

056 41 42 76

Mail

secretariaat@spwe.be

Directie

Henk Millecamp
Henk MillecampDirecteur0491 37 52 52
henkmillecamp@spwe.be
Mieke Detienne
Mieke DetienneAdjunct-directeur0487 90 43 95
miekedetienne@spwe.be

Wegbeschrijving

Onze school bevindt zich in een verkeersvrije straat. De campus is wel vlot bereikbaar te voet en met de fiets.

Voor wie met de auto komt, geven wij het advies om te parkeren op de centrumparking ‘Guldenbergplein’ gelegen aan de Vanackerestraat.

Vanaf de parking ga je richting Acaciastraat, langs het cultuurcentrum Guldenberg. Op het einde van die straat sla je rechts af. Je ziet aan beide kanten onze schoolgebouwen. Het secretariaat bevindt zich in het gebouw aan de rechterzijde.

Vanuit Brugge: Neem de E403 richting Kortrijk. Afrit 5 Wevelgem brengt je aan een rotonde. Aan de rotonde ga je naar links richting Wevelgem centrum. Rij door tot het centrum van Wevelgem en sla aan de vierde lichten linksaf. Daar is parking Guldenbergplein.

Vanuit Kortrijk/Gent: Neem de E17 richting Rijsel. Kies bij de verkeerswisselaar met de E403 voor de richting Brugge. Afrit 5 Wevelgem brengt je aan een rotonde. Aan de rotonde ga je naar links richting Wevelgem centrum. Rij door tot het centrum van Wevelgem en sla aan de vierde lichten linksaf. Daar is parking Guldenbergplein.

Vanuit Ieper/Veurne: Neem de A19 richting Kortrijk. Kies bij de verkeerswisselaar met de E403 voor de richting Doornik. Afrit 5 Wevelgem brengt je aan een rotonde. Aan de rotonde ga je naar links richting Wevelgem centrum. Rij door tot het centrum van Wevelgem en sla aan de vierde lichten linksaf. Daar is parking Guldenbergplein.

Vanuit Menen: Volg de Kortrijkstraat, de Menenstraat en de Vanackerestraat (N8) richting centrum Wevelgem. Aan de eerste verkeerlichten sla je rechtsaf. Daar is parking Guldenbergplein.

Adres

Deken Jonckheerestraat 16/1

8560 Wevelgem

Bel

056 41 42 76

Mail

secretariaat@spwe.be